Ontwikkeling

Iedereen kan tegenwoordig snel en eenvoudig een website maken (ontwikkelen). Maar dit betekent niet dat zo’n website ook technisch goed in elkaar zit. Waarom die techniek van belang is vraag je je af? Dat heeft te maken met optimale prestaties, onderhoud, vindbaarheid, mogelijkheid tot uitbreiding van je website en zelfs de veiligheid ervan. Voor ons is dit allemaal vanzelfsprekend. Bij het maken van een website houden wij hier dan ook altijd automatisch rekening mee.


Wij houden ons aan de W3C (World Wide Web Consortium) standaarden.
Door ons geprogrammeerde websites zijn goed leesbaar voor zoekmachines. Hierdoor zijn onze websites goed te indexeren, o.a. bij Google. Met andere woorden: de SEO (Search Engine Optimization/Zoekmachine optimalisatie) is ook meteen goed geregeld.


Hoe gaan we bij Web ontwikkeling te werk?

 1. We hebben een vrijblijvend gesprek waarin jij je wensen, voorkeuren en doelstellingen kenbaar maakt en uitlegt. Ook horen we graag je visie op toekomstige groei / uitbreiding / plannen van je website. Als wij hier nu alvast rekening mee kunnen houden, kan dat later veel geld besparen. Dat heeft veelal te maken met de structuur van de website en de database.
 2. Aan de hand van ons gesprek geven wij een advies. Als dit advies is goedgekeurd, stellen wij een offerte op.
 3. Na ondertekening van de offerte gaan we de website maken.
 4. Tijdens de ontwikkeling houden we je op de hoogte over de voortgang. Zo komt er een online preview van de website in een beveiligde omgeving die alleen voor jou, via gebruikersnaam en wachtwoord, zichtbaar is.
 5. De website is af. Zit er een database bij, dan kan deze nu gevuld worden. Als je dit zelf doet kun je meteen het CMS ontdekken zonder dat je bezoekers er last van hebben, of als je er voor kiest kunnen wij het natuurlijk ook voor je doen.
 6. Als alles door jou is goedgekeurd, zetten we de website over naar de partij waar je website wordt gehost (ook webhosting is mogelijk via hey). Je bent dan online en bereikbaar voor je bezoekers/klanten.


Veel gevraagde opdrachten zijn:

 • Complete websites met CMS ontwikkelen.
 • Bestaande websites optimaliseren voor zoekmachines (SEO).
 • Formulieren met foutafhandelingen versturen via email of opslaan in database.
 • Landing pages maken.
 • Nieuwsbrieven maken


Afhankelijk van de opdracht programmeren wij in:


Heb je vragen of wil je een afspraak maken?
Neem gerust contact met ons op.Webhosting nodig?

In samenwerking (partnership) met Wieland Web Works kunnen we ook webhosting regelen!
En als je door ons de website laat maken en bij
Wieland Web Works host krijg je tot 50% korting op de webhosting voor de eerste twee jaar.
Vraag naar de voorwaarden!